Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  2:19 πμ
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 22:03

Με διακρίσεις σε πανελλήνιο και διασυλλογικό πρωτάθλημα TΑΕΚΒΟΝΤΟ ο “ΤΙΤΟΡΜΟΣ”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με διακρίσεις σε πανελλήνιο και διασυλλογικό πρωτάθλημα TΑΕΚΒΟΝΤΟ ο “ΤΙΤΟΡΜΟΣ”

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ εκπροσωπήθηκε ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ Αιτωλοακαρνανίας από την αθλήτρια του ΣΑΚΚΑ ΧΑΡΑ, στις 10 Μαρτίου, στην πόλη της Χαλκίδας.

Μετά από τον πρώτο νικηφόρο της αγώνα ηττήθηκε στον αγώνα για τα Μετάλλια, μένοντας στην 5η θέση της κατηγορίας της και έτσι δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία και να στεφθεί Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Στις 11-13 Μαρτίου, επίσης στη Χαλκίδα, συμμετείχε με 8 Τιτορμάκια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπου ο συνολικός αριθμός  αθλητών έφτασε στους 950.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε δύσκολες κατηγορίες και κατάφεραν να ανέβουν 4 φορές στο βάθρο των νικητών κερδίζοντας 4 χάλκινα μετάλλια.

Οι αθλητές που κατέκτησαν την 3η θέση είναι οι:

ΜΠΑΛΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΒΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΨΑΡΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στον πρώτο του αγώνα μετά από 2 χρόνια.

Οι αθλητές ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΝΟΝΗ, ΓΚΟΝΤΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ και ΣΑΚΑΠΕΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ μετά από πολύ καλή εμφάνιση έμειναν στην 5η θέση.

Ήταν άτυχοι στην κλήρωση αφού ο αγώνας για τα Μετάλλια ήταν με τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας “ALUXAL KARACHALIOS” την μεγάλη εταιρία του νομού μας για την υποστήριξη στις Δράσεις του συλλόγου μας !!!

Με διακρίσεις σε πανελλήνιο και διασυλλογικό πρωτάθλημα ΑΕΚΒΟΝΤΟ ο "ΤΙΤΟΡΜΟΣ"

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News