Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 19:55

"Η μέθοδος των Γουίλιαμς" στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ"  από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, στις 9:30 μ.μ.

Η αληθινή ιστορία του πατέρα των Βένους και Σερένα Γουίλιαμς που πεισματικά ανέδειξε τις κόρες του πρωταθλήτριες στο τένις. Εξι υποψηφιότητες για Οσκαρ - ανάμεσα στις οποίες για Καλύτερη Ταινία και για Α' Ανδρικό Ρόλο για τον Γουίλ Σμιθ.

Η Μέθοδος των Γουίλιαμς

King Richard

του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν  από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Σκηνοθεσία: Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν
Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Άνζανου Έλις, Σενάγια Σίντνεϊ, Ντέμι Σίνγκλετον, Τόνι Γκόλντγουϊν, Τζον Μπέρνταλ, Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ

Ώρες προβολής: 9:30 μ.μ. Καθημερινά 
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Ενημέρωση -  Ανακοίνωση

Μέχρι νεότερης ανακοίνωσης στο «ΑΝΕΣΙΣ» θα επιτρέπεται  η είσοδος μόνο στο 30% των θεατών, αν και λειτουργεί ως «αμιγής»  χώρος σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. 

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών
  • Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργεί ως «αμιγής»σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
  • Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών,απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.
  • Για παιδιά από 4 έως 17ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Διαβάστηκε 586 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 23:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.