Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:17 μμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 10:34

PARA LIA album “Gone With The Flow”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Para Lia - Fade To Grey  

Para Lia - My Muse (radio edit)

OFFICIAL LINKS

https://para-lia.de 

https://www.facebook.com/paraliamusic

https://twitter.com/para_lia_band

https://www.youtube.com/channel/UCNABsfHKaCDk28fOj91Dc1g

https://soundcloud.com/para-lia

https://open.spotify.com/artist/1cLZhbb6pWX67RV0eaWyXY

https://www.instagram.com/paralia.music/

https://paralia.bandcamp.com/music

Οι PARA LIA κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους «Gone With The Flow», που το ακολούθησε μια συναρπαστική διαδικτυακή έκθεση mixed art, στις 2 Οκτωβρίου 2020. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια, όλα σε σύνθεση και ερμηνεία του René Methner και της συζύγου του, και μέλους του σχήματος, Cindy. Μέχρι σήμερα έχουν βγει δύο singles από το άλμπουμ, τα «Riders On The Dike» και «My Muse» που έχουν τύχει και τα δύο ευρείας αποδοχής και επί του παρόντος λαμβάνουν λαμπρές κριτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις σε όλον τον κόσμο.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των PARA LIA «Soap Bubble Dreams» (2019) έτυχε άμεσης κάλυψης από τον παγκόσμιο Τύπο και παρουσιάστηκε σε περισσότερα από 20 περιοδικά, διαδικτυακά περιοδικά (webzines) και πολλά ιστολόγια (blogs), που όλα ομόφωνα επαινούσαν το άλμπουμ. Τραγούδια από το άλμπουμ συνεχίζουν να απολαμβάνουν ραδιοφωνικών μεταδόσεων σε όλο τον κόσμο με περίπου 132 σταθμούς να τα έχουν προσθέσει στις λίστες μετάδοσής τους.

Συγκρινόμενοι με ένα πλήθος καλλιτεχνών και σχημάτων όπως οι: J Mascis, The Cure, Phillip Boa and the Voodoo Club, Arcade Fire, The Mission, The Last Shadow Puppets, Sebadoh και The Editors, ποιοι είναι οι Para Lia;.... Πολύ απλά το συγκρότημα είναι ο René Methner (τραγουδοποιός, φωνητικά, κιθάρες, μπάσο, πλήκτρα, προγραμματισμός τυμπάνων) και η Cindy Methner (φωνητικά).

Ο ήχος των Para Lia συνδυάζει τη μελωδία και την ατμόσφαιρα με την καρδιά που χτυπά στην κιθάρα του René. Αντλώντας έμπνευση από διάφορα είδη μουσικής, όπως και από παλιότερες γενιές μουσικής, ο ήχος τους διατηρεί πάντα τον εναλλακτικό indie rock χαρακτήρα του και τον συνδυάζει με τα καλύτερα ρετρό στοιχεία και με μια γενναία δόση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας. Οι Para Lia δεν θα ήταν τίποτα όμως χωρίς τις σπουδαίες και αιθέριες φωνητικές γραμμές τους. Τα φωνητικά του René στέκονται στην πρώτη γραμμή, ενισχυμένα από την συνοδεία και τη μεγαλοπρέπεια της φωνής της Cindy.

“Para Lia has unleashed a captivating and propulsive track titled “My Muse” as a preview of their upcoming second album, Gone With The Flow. The single is a restless and fiery post-punk/indie rock number that burns with fervent guitar lines and drives forward like a headstrong Dinosaur Jr. or Sonic Youth track.“………..The Big Takeover (U.S.A.) 

--

FIND US


https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

Διαβάστηκε 630 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.