Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:36 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 00:35

Άγριες Μέλισσες: Η Αρχιεπισκοπή αφορίζει τον παπά Γρηγόρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πολύ άσχημη θέση θα βρεθεί ο παπά Γρηγόρης, στις Άγριες Μέλισσες. Η εμπλοκή του στα σχέδια του Λάμπρου και του Πέτρου θα θέσουν σε κίνδυνο, τόσο τον ίδιο, όσο και τη θέση του στο Διαφάνι.

Πράγματι, ο παπά Γρηγόρης θα είναι ο συνδετικός κρίκος, για να βρεθούν τα πτώματα που αναζητά η ΕΑΚ. Ο μόνος τρόπος για να ψάξουν στο νεκροταφείο, είναι μέσω ενός ανθρώπου, βαθιά συνδεδεμένου με τον Θεό και την εκκλησία.

Ο παπά Γρηγόρης θα καταφέρει να ξεμπροστιάσει τον Ντούνια και τους άντρες του, εντοπίζοντας τις σορούς. Ο Πέτρος και ο Λάμπρος είναι ένα βήμα πριν κλείσουν για πάντα στη φυλακή τον Ακύλα και τα τσιράκια του.


Ο Ντούνιας, βέβαια, είναι ένα βήμα μπροστά. Σύμφωνα με την Σοφία Τσιρκα στο MYtv, ο αδίστακτος αυτός ασφαλίτης θα καταλάβει πως πίσω από όλα κρύβεται ο παπάς του Διαφανίου και θα βάλει τα μέσα του για να τον εξοντώσει.

Ο παπά Γρηγόρης θα δεχτεί ένα απειλητικό τηλεφώνημα από την Αρχιεπισκοπή, στο οποίο θα του αναφέρουν πως ο αφορισμός του βρίσκεται προ των πυλών, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι στο καφενείο είναι σε τεράστια σύγχυση.

Ο παπά Γρηγόρης μαραζώνει καθημερινά, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να τον παρηγορήσει, τονίζοντάς του πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκανε για την ΕΑΚ, αλλά και για τις ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα. Θα το φτάσει ο Ντούνιας στα άκρα, ή αυτό ήταν απλώς μία απειλή για να απομακρύνει οριστικά τον παπά Γρηγόρη από τις “περίεργες” αυτές δράσεις;

youfly.com

Διαβάστηκε 457 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 00:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.