Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 18:44

ΜΙΝD ERASURE – single “As First Light Never Comes” από το άλμπουμ “Connive”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

As First Light Never Comes

(Δείτε το βίντεο εδώ)

Έδρα: Κέρκυρα

Μελή: Βασίλης Κοσκίνας - Τύμπανα, Σπύρος Σερβος – Κιθάρες, Λαμπρός Στάθης Φωνητικά & Μπάσο

Εταιρία:

Βιογραφικό: Οι MindErasure συγκροτήθηκαν ως μπάντα το 2007, απ’ τον Λάμπρο Στάθη, τον Δημήτρη Γαρνελη και τον Πέτρο Γκικα. Τα πρώτα χρόνια «εξαντλήθηκαν» σε πρόβες και ζυμώσεις. 2013: επί σκηνής πρεμιέρα, με support στους Rotting Christ και την κυκλοφορία του promo Shieldwall . Το ‘15 μεσολάβησε μια γερή ανανέωση στο δυναμικό μας, και ακολούθησαν αρκετές live εμφανίσεις με μπάντες  όπως, Rotting Christ, Planet Of Zeus &Temperance, μαζί με την κυκλοφορία του single UNSULLIED.

Πληροφορίες Δίσκου

Τίτλος: CONNIVE

Η προπαραγωγή, οι ηχογραφήσεις και η μίξη του δίσκου έγιναν από τον Βασίλη Κοσκίνα στο στούντιο KOSKI. Το mastering έγινε από τον Γιώργο Νεράτζη, το λογότυπο της μπάντας επιμελήθηκε ο Dod K, το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Gogo Melone καθώς και τη επιμέλεια των προσωπείων  η Πηνελόπη Μαμαλού

Τίτλοι τραγουδιών:

1: Proem, 2: Pray For Salvation, 3: Azrael, 4: Mind Erasure 5: Connive, 6: Cataphasia, 7: Sore Eyes, 8: Last Stand, 9: As First Light never Comes Part I : Seal’s Break, 10: As First Light never Comes Part II : Apocalypse, 11: As First Light never Comes Part III : Life’s Epilogue.

Official links

https://minderasure.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/MindErasure

https://www.youtube.com/channel/UCSmCzxsTTIfdcbewyOTHR7Q

https://www.instagram.com/mind_erasure/

Διαβάστηκε 643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.