Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:13 πμ
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 18:46

Super League: Tην ερχόμενη Τετάρτη η κλήρωση των Play-Off και Play-Out

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την ερχόμενη Τετάρτη όρισε την κλήρωση των Play-Off και Play-Out η Λίγκα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2. Κλήρωση και ορισμός αγώνων playoffs και playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (* σημειώνεται ότι η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. κατά την οποία θα είναι δυνατή η φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου ανά Π.Α.Ε. – μέλος του συνεταιρισμού).

3. Ενημέρωση για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

4. Χορηγικά ζητήματα.

5. Διάφορα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 348 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News