Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:13 πμ
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 18:25

Παναιτωλικός: Το πανό για τον Άλκη με τον Τίτορμο «μετακομίζει» στο «Κλ. Βικελίδης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πανό που συγκλόνισε την Ελλάδα, με το σύμβολο του Παναιτωλικού, τον ήρωα Τίτορμο, να κρατά τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό, ανήκει πλέον σε έναν φίλαθλο που του χαρίζει – σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Άρης – μια θέση στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι φανέλες των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα, από την πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση, καθώς και το πανό που έφτιαξαν οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου, όπου απεικονίζεται ο ήρωας Τίτορμος να βαστά στα χέρια του τον 19χρονο Άλκη Καμπανό που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δημοπρατήθηκαν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας», που εδρεύει στην Ημαθία, τόπο καταγωγής του Άλκη.

Όπως ενημέρωσε η υπό σύσταση Δομή «Εις Το Όνομα Του Άλκη», το πανό δημοπρατήθηκε σε έναν φίλαθλο – που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του – και ο οποίος ήρθε σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Άρης ώστε να τοποθετηθεί ο Τίτορμος με τον Άλκη στο «Κλ. Βικελίδης». Έτσι, το πανό θα αναρτηθεί σε εξέχουσα θέση στις κερκίδες του γηπέδου του Άρη λίγο πριν την επόμενη αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων», κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (06/03, 19:00).

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 406 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 18:32
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News