Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:13 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 16:12

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ζητήσω μέτρα στήριξης για την ακρίβεια στην Σύνοδο Κορυφής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέτρα στήριξης για την ακρίβεια, θα ζητήσει ο Κ. Μητσοτάσκης στην Σύνοδο Κορυφής όπως ανακοίνωσε σχετικά με την παρέμβασή του στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη Κορυφής του ΕΛΚ

Πιο αναλυτικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε παρέμβαση του στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη Κορυφής του ΕΛΚ που συγκάλεσε ο Ντόναλντ Τουσκ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκτάκτως και εκπρόσωποι ουκρανικών κομμάτων της Κεντροδεξιάς και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία, ότι η Ευρώπη πρέπει να βρει κοινή απάντηση στην αύξηση των τιμών ενέργειας.

Και αυτό αφορά τόσο την επιβάρυνση για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όσο και την ανάγκη να μην είναι η Ευρώπη εξαρτώμενη από τις διακυμάνσεις των τιμών του φυσικού αερίου και να αναζητήσει εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Για την Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός επίσης υπογράμμισε την ευρωπαϊκή ενότητα και αλληλεγγύη στην Ουκρανία, η εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της οποίας έχει παραβιαστεί.

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε τον ιστορικό αναθεωρητισμό με τη χρήση βίας», υπογράμμισε συγκεκριμένα.

newsit.gr

Διαβάστηκε 598 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 16:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/