Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 14:18

Eva Sakellari - Life Is Sweet | Νέο 5 Track Digital EP

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η soul jazz diva Eva Sakellari κυκλοφορεί μια μπαλάντα που έρχεται για να γλυκάνει την ψυχή σας. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός υπογράφει μουσική και στίχους στο πιο γλυκό και αισιόδοξο τραγούδι της με τον τίτλο Life Is Sweet. Μια μπαλάντα με έντονα στοιχεία soul, gospel φωνητικά αλλά και blues κιθάρες, η οποία σας ταξιδεύει με την μεστή και χαρακτηριστική φωνή της Εύας.

Το Life Is Sweet συμπεριλαμβάνεται στο ομότιτλο EP που κυκλοφορεί μαζί με τις επιτυχίες της Afraid, Save Me, Monday Morning- Part time Lover καθώς και το Remix Afraid τα οποία συμπεριλήφθηκαν σε δεκάδες παγκόσμιες μουσικές συλλογές και συγκέντρωσαν την προσοχή των ακροατών αλλά και των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Σε αυτό το τραγούδι συνεργάζεται και πάλι με τον γνωστό παραγωγό και Dj G.Pal, με τον οποίο όπως φαίνεται έχουν φτιάξει ένα αχτύπητο δίδυμο!

Διαβάστηκε 560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.