Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:31 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 10:30

Απαιτούμε παιδιατρικό νοσοκομείο... γιατί οχι στο ΑΓΡΙΝΙΟ;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

AΠAITOYME ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσω την είδηση που ακούω από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό την βρίσκω διδικτυακά και διαβάζω pelop.gr mponanos apaitoyme: o Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας δήλωσε  <<στην περιοχή μας στον δυτικό άξονα της χώρας, να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο παιδιατρικό νοσοκομείο που θα περιλαμβάνει ένα πλήρες ογκολογικό τμήμα για να σταματήσουν οι διαδρομές στην Αθήνα>>.

Αμέσως σκέφτηκα: Μπράβο η Πάτρα έχει ανθρώπους που νοιάζονται για τα συμφέροντά της. Είμαστε πολύ πίσω ως δυτικός άξονας σε κεντροαπόκεντρο σημείο του άξονα δεσπόζει το αδέσποτο Αγρίνιο, η μεγαλύτερη πόλις- Δήμος όλης της Ρούμελης. Κρίμα που η αδιαίρετη και αχανής Δυτική Ρούμελη υπάγεται σε τόπο εκτός των συμφερόντων της. Η Πάτρα επικαλείται τον δυτικό άξονα για τα δικά της συμφέροντα οπότε πρακτικά αρχίζει από Πάτρα και τερματίζει στο Ρίο. Κρίμα που το αδέσποτο Αγρίνιο δεν έχει αφεντικά να μιλήσουν και να πουν: Βάλτε φρένο στις αδικίες και στον εξακοντισμό των κατοίκων του δυτικού άξονα.

Απαιτούμε ισόρροπη ανάπτυξη στον άξονα και στην Περιφέρεια. Απαιτούμε ως κάτοικοι που τα παιδιά μας ξενιτεύονται για να σπουδάσουν, ξενιτεύονται για δουλειά, ξενιτεύονται όταν στρατεύονται, ξενιτεύονται για πολλούς λόγους υπανάπτυξης. Ακόμα και στους αιφνίδιους θανάτους μεταφερόμαστε σε Πάτρα και Γιάννενα με ολιστική εξουθένωση και οικονομική αφαίμαξη των κατοίκων του έρμου τόπου μας. Μας έχετε πιεί το αίμα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Δεν πρέπει να σας πέσει βαρύ κύριοι αφεντάδες της Πάτρας αν ανεβούν μέχρι το Αγρίνιο και τα δικά σας παιδιά. Αφήστε ελπίδα επιβίωσης και για το Αγρίνιο. Γιατί κι ως πότε μονά ζυγά δικά σας. Αμάν πια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
πηγή φωτο: koutipandoras.gr
Διαβάστηκε 880 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.