Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  6:11 πμ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 18:27

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «βρίσκουμε ισορροπία, να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας»

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Λαμία με το γκολ του Νταγκό και ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα κράτησε για δεύτερη σερί αγωνιστική το «μηδέν» ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει «περισσότερο μυαλό» στο παιχνίδι.

Ειδικότερα τα όσα ανέφερε:

«Ήταν λίγο το ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο πολλές φορές τιμωρεί. Ευτυχώς δε δεχτήκαμε κάποια φάση παρά μόνο στατικές, ενώ χάσαμε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Κρατήσαμε πάλι το «μηδέν», είναι σημαντική νίκη, βρίσκουμε ισορροπία, αλλά κάποιες φορές κάνουμε πράγματα χωρίς λόγο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, μέχρι τη σημερινή νίκη είχαμε μόνο οκτώ βαθμούς εδώ. Είχαμε πίστη και πάθος ως το τέλος και τη βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε».

Γρηγορίου: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θέλησε να ψάξει δικαιολογίες για την ήττα της Λαμίας από τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπορούσε να μην επισημάνει ξανά πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα του από το πολλά κρούσματα κορονοϊού που την έχουν πλήξει.

Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο:

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι στις τρεις τελευταίες εξόδους μας μέσα σε λίγες μέρες και σήμερα δεν το δικαιούμασταν. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ενδεκάδα και οι αλλαγές δε βγαίνουν μέσα από την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά κάνουμε υποχρεωτικά συνεχώς ροτέισον για να αντιμετωπίσουμε την κόπωση μετά από αυτά που μας συνέβησαν. Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα μας. Σίγουρα θα επανέλθουμε, το έχουμε ξανακάνει. Πρέπει άμεσα στο ματς με τον Απόλλωνα να αρχίσουμε ξανά τις νίκες. Είχαμε πάνω από δέκα παίκτες, εκ των οποίων οι οκτώ βασικοί που αντιμετώπισαν κορονοϊό και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ. Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη το πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, αλλά δεχτήκαμε το γκολ».

fosonline

 
Διαβάστηκε 375 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News