Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:03 πμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 22:52

To νέο video clip των Gentihaa "Beyond"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρακολουθήστε το στο παρακάτω βίντεο :


Χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις συνθετικές και εκτελεστικές τους ικανότητες, οι Gentihaa ετοιμάζονται για το νέο τους album και μας υπόσχονται ένα άκρως καταιγιστικό αποτέλεσμα, το οποίο, σύμφωνα με τον lead κιθαρίστα της μπάντας, Valgran (George Giannopoulos), αφήνει πολύ πίσω του το Reverse Entropy. To concept του δίσκου, το οποίο έχει αναλάβει για ακόμα μία φορά ο Andre Boutos,  καθώς και ο αριθμός των κομματιών, είναι επτασφράγιστο μυστικό. Η ηχογράφηση του album είναι ήδη σε εξέλιξη στο ολοκαίνουργιο στούντιο του Bob Katsionis, Sound Symmetry Studio.

Παράλληλα με την ηχογράφηση του νέου τους album οι Gentihaa μας δίνουν ένα προειδοποιητικό χτύπημα, κυκλοφορώντας ένα νέο video clip από το Revenge Entropy, το “Beyond”. Θορυβώδες, επιβλητικό και απρόβλεπτο, με ήχους που διαπερνάνε κάθε τι στατικό και συνηθισμένο, το Beyond έρχεται για να επιβάλει τη δυναμική και την ενέργειά του. Το ολοκαίνουργιο video clip των Gentihaa έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου μέσω YouTube και θα αποτελέσει μία μουσική γέφυρα ανάμεσα στα δύο albums του συγκροτήματος.

Διαβάστηκε 596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.