Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  8:16 πμ
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 22:41

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Ήθελε προσπάθεια για να χάσουμε τις κλασικές ευκαιρίες μας»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στη Ριζούπολη που κράτησαν τα «καναρίνια» στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όσα είπε στην Cosmote TV ο Γιάννης Αναστασίου:

«Για εκτός έδρας ματς κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Κρατήσαμε το μηδέν και είναι ευχάριστο αυτό. Είναι σημαντικός βαθμός, όταν δεν χάνεις εκτός έδρας είναι σημαντικό. Θέλαμε περισσότερα, αλλά όταν δεν βάζεις γκολ δεν κερδίζεις. Ο Απόλλων είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και εμείς χάσαμε κλασικές ευκαιρίες που δεν χάνονται, ήθελε προσπάθεια για να τις χάσουμε. Αν παίρναμε το προβάδισμα τα πράγματα σίγουρα θα ήταν διαφορετικά. Ο Απόλλων προσπαθεί με μεγάλες μπάλες από πίσω και εμείς θέλαμε κάποια ψηλά κορμιά για να ανταποκριθούμε. Επιμένω όμως ότι το επιθετικό ήταν αυτό που δεν δούλεψε σωστά. Μάλλον δούλεψε, αλλά δεν τελείωσε τις φάσεις».

Φέστα: «Τα κάναμε όλα, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης παραδέχθηκε πως οι παίκτες του προσπάθησαν πολύ για να πάρουν τη νίκη με τον Παναιτωλικό, αλλά το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ.

Όσα είπε ο Τζανλούκα Φέστα στην Cosmote TV:

«Τα κάναμε όλα. Είχαμε ευκαιρίες, βγάλαμε σέντρες, είχαμε δύο δοκάρια, χρειαζόμασταν τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν 12 ματς ακόμα, υπάρχουν πολλοί βαθμοί ακόμα που μπορούμε να πάρουμε και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όσους περισσότερους γίνεται στα υπόλοιπα παιχνίδια».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 367 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News