Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  10:14 πμ
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 14:25

Τελική δικαίωση για τα ΚΥΔ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο δικαστικό χαστούκι στη μηχανοπαρέα.

Η Ένωση Αγρινίου και «μια χούφτα ΚΥΔ», όπως υποτιμητικά έλεγαν οι υπερασπιστές της βαρβαρότητας έναντι των αγροτών, αγνοώντας προφανώς ότι δεν είναι πάντα το δίκαιο του ισχυρού αυτό που θα επικρατήσει, αλλά η ηθική και η νομιμότητα, η ίδια η έννοια της δικαιοσύνης, αφού πρώτα κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα, πέτυχαν την υπ' αριθ. 17/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εκδόθηκε επί της αγωγής κατά της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., του ΟΠΕΚΕΠΕ και της NEUROPUBLIC,  σχετικά με την πρόσβαση  στο ΟΣΔΕ.

  • Με την ανωτέρω απόφαση έγινε δεκτή η αγωγή των ΚΥΔ που αντέδρασαν στη βαρβαρότητα και στους εκβιασμούς, με την Ελληνική Δικαιοσύνη για μια ακόμη φορά να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και στο ίδιο το σκεπτικό της απόφασης ρητά να αναφέρει ότι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. ουδέποτε μας παρείχε τις υπηρεσίες της ως Φορέας Συντονισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κλειδοκράτορες» του λογισμικού του Οργανισμού Πληρωμών είχαν επιχειρήσει, αυθαίρετα και παράνομα, σύμφωνα και με την κρίση του Δικαστηρίου, να αποκλείσουν τα ΚΥΔ από το έργο του ΟΣΔΕ, εξαναγκάζοντας τα υπόλοιπα να υπογράψουν συμφωνίες με τους όρους που η μηχανοπαρέα έθετε. Η πρώτη δικαίωση ήρθε νωρίς, με τα ασφαλιστικά μέτρα. Και τώρα, με την εν λόγω απόφαση η δικαίωση είναι ολοκληρωτική και απόλυτη, αφού το Δικαστήριο υιοθετεί ουσιαστικά το βασικό μας επιχείρημα, αυτό που από την πρώτη στιγμή προβάλλαμε ως τον πυρήνα του όλου ζητήματος, ότι δηλαδή η Gaia Επιχειρείν Α. Ε. καμία υπηρεσία συντονισμού δεν μας προσέφερε.

Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις είναι μπροστά, ας λάβουν υπόψιν τους την απόφαση όλοι οι εμπλεκόμενοι. Κυρίως, δε, ας την μελετήσουν καλά όλα τα ΚΥΔ της χώρας και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Διαβάστηκε 460 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία