Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:53 μμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 23:09

«Στον Σταθμό» μας δίνει ραντεβού η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σ΄ έναν επαρχιακό Σταθμό, νοσταλγώντας τους καλοκαιρινούς έρωτες, η Πάττυ Καλού δίνει φωνή στους ποιητικούς στίχους και μορφή στα δεκάδες πρόσωπα και τις ιστορίες τους, στις χαρές και τις λύπες τους.  Άραγε, πόσα τραγούδια γεννήθηκαν σε ένα σταθμό και ήρθαν για να μείνουν πάντα στην καρδιά μας...

Η Λευκαδίτισσα Πάττυ Καλού συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ερμηνεύοντας ένα απαιτητικό τραγούδι γεμάτο συγκίνηση. Ένα τραγούδι που αγγίζει όποιον περίμενε έστω και για μία φορά...... «Στον Σταθμό».

Πρόκειται για το τέταρτο single από το album «Ντυμένο ‘Ονειρο στο Μπλε» της ερμηνεύτριας, σε δική της μουσική και στίχους της ποιήτριας Νόνης Σταματέλου από την ποιητική της συλλογή "Ερημία των καιρών" που εκδόθηκε τον Μάιο του 2020 από τις Εκδόσεις Οδός Πανός.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη FRIDA RECORDS με παραγωγό τον καταξιωμένο vocal coach Γιάννη Σκουλά.

Διαβάστηκε 497 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.