Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  10:12 πμ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 01:01

Της Λεπενούς το ανάγνωσμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

5χρόνια μετά το φοβερό και τρομερό σκάνδαλο, ένα ολόκληρο χωριό κατηγορουμένων αθωώθηκε στο δικαστήριο.

Αυτό όμως δεν έχει καμιά σημασία. Όχι για εκείνους που επί πέντε συναπτά έτη μέτραγαν και ξαναμέτραγαν τα κέρατα της Λεπενούς για να δουν αν μέσα στο χιονιά είχε ξεφύγει κανένα ζωντανό και είχε κρυφτεί στου βοδιού το κέρατο, αλλά χαμπάρι δεν πήραν και κουβέντα δεν βρήκαν να πουν για το τρελό φαγοπότι με τα δεκάδες και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ του εθνικού αποθέματος, των ημετέρων ΚΥΔ και των ξαδερφοκουμπάρων.

Αυτό θα πει αντικειμενικότητα, αυτό θα πει αξιοπρέπεια…!

Για την ιστορία και μόνο τονίζουμε ότι απ’ τους 87 παραγωγούς που σύρθηκαν στο δικαστήριο και διαπομπεύθηκαν στο πανελλήνιο, μαζί τους και ένα ολόκληρο χωριό, ένας νομός πιο σωστά, οι 70 αθωώθηκαν, για τους δε υπολοίπους 17 το δικαστήριο έδωσε αναβολή μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να εξετάσει ότι σήμερα (προχθές για την ακρίβεια) δεν είχε τη δυνατότητα να πράξει.

Πάντως, χύθηκε τόση μελάνη …και μαζί τόσο δηλητήριο για αυτή την υπόθεση, που εύλογα απόρησε μέχρι και ο πρόεδρος του Δικαστηρίου για το «τι ήρθατε να κάνετε εδώ;», αφού και οι όποιες αστοχίες μπορεί να υπήρξαν είχαν ήδη διευθετηθεί και αυτές μέσω συμψηφισμών στις πληρωμές.

Ο τότε πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Καπρέλης, άραγε, τι είδους απορίες να έχει σήμερα; Και πότε θα σταματήσουν αποκαλυπτικά να μετράνε κέρατα οι δήθεν οι αριθμομνήμονες, που βρίσκουν τα δεκαδικά ψηφία, χάνουν όμως τα εκατομμύρια;

Διαβάστηκε 420 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία