Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:12 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 18:59

Ο Σπ. Διαμαντόπουλος “διαλύει” την κόντρα Αγρινίου – Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος λέει το προφανές. Επιχειρηματολογεί για την υποτιθέμενη κόντρα Αγρινίου – Μεσολογγίου με την επισκεψιμότητα που έχει το Μεσολόγγι από το Αγρίνιο. Η ανάρτηση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Μεσολογγίου στα social media ήταν αναμενόμενο να έχει μεγάλη αποδοχή στους χρήστες του διαδικτύου.

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει πάλι μια ηλίθια άποψη – άτυπη κόντρα μεταξύ του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Κόντρα η οποία είναι απότοκος αφενός της αναποτελεσματικής διαχείρισης του θέματος των απορριμμάτων αφετέρου της διαφαινόμενης διάσπασης της Μητρόπολης.
Σήμερα το λιμάνι και η Tουρλίδα είχε αρκετά αυτοκίνητα από το γειτονικό Αγρίνιο.
Αντί λοιπόν να στροβιλιζόσαστε σε ανούσιες κόντρες, κόντρες που ανεπαρκείς αιρετοί συντηρούν και κυοφορούν στην κοινωνία μας, ας επενδύσουμε σε εκείνα τα στοιχεία τα οποία είμαστε ευλογημένοι να διαθέτουμε.
Είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που ένεκα άλλων πόλεων κατέχουμε (λιμάνι, μαρίνα, Τουρλίδα, δημοτικές αλυκές) και τα οποία μπορούν να φέρουν αλματώδη αύξηση της επισκεψιμότητας. Επισκεψιμότητα Σαββατοκύριακου στα πρότυπα Ναυπλίου..
Αυτή πρέπει να είναι η πυξίδα μας και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Από εμάς εξαρτάται αν θα συνεχίσουμε να κάνουμε μνημόσυνα η επιτέλους δούμε την αλήθεια κατάματα. Βάζοντας πλώρη για την νέα εποχή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

ΥΓ1.Η αποψίλωση των υπηρεσιών είναι μια πραγματικότητα. Όπως και ο θάνατος του κρατικοδίαιτου μοντέλου που τροφοδοτούσε την οικονομία μας, ΤΕΙ και ΣΤΡΑΤΟΣ.
ΥΓ2. Η ύπαρξη αρχαιολογικού μουσείου στην πόλη μας αλλά και τα επιπλέον μουσεία που διαθέτουμε είναι ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα πόλη μεγέθους του Μεσολογγίου με τέτοιο ιστορικό – πολιτιστικό – αρχαιολογικό υπόβαθρο.
ΥΓ3. Η παραλία του Λούρου κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από Αγρινιώτες.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.