Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  4:19 πμ
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 09:43

Σημαντικοί εισηγητές στο Forum Τριχωνιδας στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Forum Τριχωνιδας που θα διεξαχθεί από 11-13 Μαρτίου 2022 στο Ξενοδοχείο Θέρμιος Απόλλων στο όμορφο Θέρμο.

Οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα αποδεικνύει την ανάγκη για ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα διαδραματίζομενα στο σύγχρονο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Ο πρώην Διευθυντής του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών και νυν Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Αττικής ΑΕ ΑΟΤΑ Κώστας Μπουλμετης, ο τέως, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΟΠΠΕΠ, πρώην Διευθυντής του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών και Επιχειρηματίας Σταύρος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος του Ελληνικοβουλγαρικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Κούτσικος, ο πρώην Διευθυντής του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και νυν Σύμβουλος Διοικητής της Μπάρμπα Στάθης Νίκος Τσιλίκης,θα είναι μεταξύ των πολύ σπουδαίων εισηγητών που θα παρουσιάσουν τις απόψεις τους αλλά θα επισκεφτούν και τοπικές μονάδες παραγωγής αναδεικνύοντας έτσι το νέο ρόλο της ευρύτερης περιοχής.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ για πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6994201424
 
Διαβάστηκε 806 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.