Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:18 πμ
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 19:55

Και επίσημα ο Νάντρεϊ Νταγκό στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νάντρεϊ Νταγκό (Nadrey Ange Stephane Dago) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Sheriff, ενώ έχει αγωνιστεί στην Osijek, τη Dugopolie και τη Sesvete. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 23.

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/



 

Διαβάστηκε 339 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News