Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  11:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 18:36

Αιτωλοακαρνανία: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης- Πού απαιτούνται αλυσίδες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στη Δυτική Ελλάδα, ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στις εξής Επαρχιακές Οδούς

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου, (Αυλακιές) στο 30ο χιλιόμετρο διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Χρήση Αντιολισθητικών Αλυσίδων

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Επ.Ο Καλλιθέας-Προυσού από το 12ο χλμ. (Τ.Κ. Λαμπιρίου) έως το 18ο χλμ. (θέση Αραποκέφαλα – όρια Νομού Αιτωλοακαρνανίας). διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού

Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου (θέση Αμπέλια), στο 32ο χιλιόμετρο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

• Επ.Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας θέση Άγιος Ιωάννης Αποδοτίας.
• Εντός Τ.Κ. Λιβαδακίου, Δ.Ε. Πλατάνου, Δήμου Ναυπακτίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.