Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  10:17 πμ
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:58

Τέννις: Έζησε το «όνειρο» ενός μεγάλου τελικού στο Grand Slam της Αυστραλίας η Αγρινιώτισσα Τζέιμι Φουρλής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δίδυμο των Τζέιμι Φουρλής και Τζέισον Κούμπλερ απόλαυσαν μια μαγική πορεία στο μεικτό διπλό του Αυστραλιανού Open 2022 αλλά δεν πέτυχε την κατάληξη που θα ήθελε, γνωρίζοντας την ήττα στο μεγάλο τελικό.

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς από τη Γαλλία και ο Ιβάν Ντόντιγκ από την Κροατία αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί, παίρνοντας τη νίκη με 6-3 και 6-4 σετ.

Η εμπειρία τους αποδείχθηκε καθοριστική και κέρδισαν στην αναμέτρηση των 77 λεπτών το δίδυμο της Αγρινιώτισσας στην καταγωγή Φουρλής και του Κούμπλερ.

Η Τζέιμι Φουρλής στα δεξιά της φωτογραφίας, κατά τη διάρκεια της απονομής

Για την 22χρονη Φουρλής, έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μεικτό διπλό Grand Slam, και τον 28χρονο Κούμπλερ, που αγωνιζόταν για τη δεύτερη ήταν ένα «μαγικό» ταξίδι από τον τρίτο προκριματικό γύρο μέχρι τον πρώτο τους τελικό σε διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς.

Με πληροφορίες από tennis.com

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 737 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News