Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 20:27

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μ. Σαλμά, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας Σαλμά.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με γνώμονα τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν και την αδυναμία τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά και των προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν κατά τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και μαθητών, λόγω παγετού, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από το Υπουργείο Παιδείας, στις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές, θα γίνει τηλεκπαίδευση.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και την ανάγκη προστασίας εκπαιδευτικών και μαθητών, αποφασίσαμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μας για δύο μέρες. Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί» δήλωσε η κ. Σαλμά.

Διαβάστηκε 303 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.