Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:33 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:03

Δεσμεύσεις Γκάγκα σε Κωνσταντάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεσμεύσεις Γκάγκα σε Κωνσταντάρα

Με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Η συνάντηση έγινα στην σκιά του πρόσφατου περιστατικού στο Θέρμο, όπου ένα τροχαίο ατύχημα ανέδειξε για άλλη μια φορά την έλλειψη στελέχωσης στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρμου, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος κάθε φορά που καλείται ασθενοφόρο από το Αγρίνιο.

«Ενημέρωσα διεξοδικά για τα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Θέρμου, τόσο σε επίπεδο ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όσο και για την έλλειψη οδηγών και πληρωμάτων για το υπάρχον ασθενοφόρο. Εξετάσαμε με υπηρεσιακούς παράγοντες τις δυνατές λύσεις και αναμένουμε την δρομολόγηση τους για τα θέματα που μας απασχολούν» ανέφερε ο Δήμαρχος Θέρμου σε δήλωσή του προσθέτοντας πως «η υπουργός δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα βρεθεί στην Αιτωλοακαρνανία και φυσικά στο Θέρμο για να δώσουμε μόνιμες λύσεις σε συνεργασία με την αρμόδια ΥΠΕ και το δήμο».

Αρκεί φυσικά αυτές οι δεσμεύσεις να υλοποιούνται σε έναν εύλογο χρόνο… Γιατί, το πρόβλημα με τους οδηγούς στο Κέντρο Υγείας Θέρμου δεν είναι καινούργιο…

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 467 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.