Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:15 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 19:26

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Είναι μία επιβράβευση για τα παιδιά τα τελευταία αποτελέσματα»
 

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο Αναστασίου είπε στη COSMOTE TV:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω τελευταία.

Αρχικά όμως να πω πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες κοιτάξανε να κερδίσουν με κάθε τρόπο: είχαν πολλές ευκαιρίες και δημιούργησαν αρκετά. Ήταν ευχάριστο και για τους τηλεθεατές και θεωρώ πως τέτοια παιχνίδια, φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Συνεχίζουμε αυτή τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τις 20 Νοεμβρίου και είμαστε σε καλύτερο φεγγάρι.»

 

Νιόπλιας για την ήττα του ΟΦΗ: «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα συνοχής ως ομάδα»
 
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, έκανε λόγο για πρόβλημα συνοχής μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα, για τον οποίο ανέφερε πως «είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από εμάς».

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε μετά την ήττα (1-0) του ΟΦΗ από τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Είχαμε μεγάλο πρόβλημα συνοχής ως ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα. Ο κορωνοϊός δημιουργεί πολλά προβλήματα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχαμε. Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από εμάς.
Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι στους στόχους τους.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά λόγω ρυθμού. Καλύτερα να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στην έδρα μας. Υγεία εύχομαι. Ως ΟΦΗ πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 435 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.