Τετάρτη, 18η Μαίου 2022  12:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 15:14

Πάνος Παπαδόπουλος – Απορρίμματα: Η κατσίκα του γείτονα… η τρικυμία εν κρανίω και η πυξίδα που δεν έχουμε…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κατσίκα του γείτονα… η τρικυμία εν κρανίω και η πυξίδα που δεν έχουμε… αναφέρει σε δήλωσή του ο Πάνος Παπαδόπουλος για το θέμα με τα απορρίμματα

Το θέατρο του παραλόγου με τα απορρίμματα συνεχίζεται:

ü Ουσιαστικά βήματα για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έχουν γίνει.

ü Να ξεκαθαρίσουμε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων ήταν και είναι τοπική υπόθεση.

ü Με βάση τα παραπάνω, ο Δήμος πρωτίστως αλλά και τα Υπουργεία, η Περιφέρεια και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, έχουν το συγκεκριμένο μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

ü Οι “βολές” ότι πρέπει να πάρει θέση ο εκπρόσωπος(;) της κυβέρνησης στο Νομό και από τη Δημοτική Αρχή και από την μείζονα αντιπολίτευση, μικρή αξία έχουν.

ü Η “σκουπιδομαχία” όχι μόνο δεν αφορά τους πολίτες, αλλά αντιθέτως τους εξοργίζουν οι σκιαμαχίες στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Και βέβαια από κοντά έρχεται από 1-1-2022 και το τέλος ταφής απορριμμάτων που θα επιβαρύνει τους δημότες επιπλέον με 350.000 ευρώ!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

1. Προχωρήστε τάχιστα το σταθμό μεταφόρτωσης, την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ, το νέο κύτταρο και τη συνολική διαχείριση των απορριμμάτων.

2. Ξεπεράστε τις τοπικές αντιπαραθέσεις βάζοντας σε λειτουργία τον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ σε επίπεδο Νομού. Ανοίξτε επιτέλους διαύλους επικοινωνίας. Εμείς τους έχουμε ανάγκη!

3. Ενεργοποιείστε τις διαδικασίες έκδοσης νέας απόφασης για προσωρινή διάθεση ικανού όγκου απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Παλαίρου – που έχει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – σχετική χωρητικότητα – έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δικό μας ΧΥΤΑ.

Θα το τονίσουμε για πολλοστή φορά: Δεν φταίει η κατσίκα του γείτονα. Έχουμε τρικυμία εν κρανίω. Και βέβαια για πυξίδα, ούτε λόγος…

Έχετε υποστεί πολλές ήττες σωριασμένες στα μάτια των δημοτών. Ανελέητες! Οι οποίοι παρακολουθούν σιωπηλοί και αμίλητοι μέχρι να ξεσπάσει η οργή τους. Μην υποτιμάτε λοιπόν τους ανθρώπους. Είναι κουρασμένοι, αλλά όχι υποτελείς…

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 164 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα