Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:53 πμ
 
wm small
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 21:48

Μητροπολίτης Μόρφου: «σύντομα οι Αιτωλοακαρνάνες θα αντιληφθούν ότι ο μακαριστός Κοσμάς ήταν Άγιος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το εγκώμιο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά έπλεξε δημόσια στην Κύπρο ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος που τέλεσε και τρισάγιο.

Ο κ. Νεόφυτος που είναι γνωστός ως σφοδρός πολέμιος των εμβολίων («έγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω», έχει πει) επισήμανε πως σύντομα οι Αιτωλοακαρνάνες «θα αντιληφθούν και αυτοί ότι ο Επίσκοπός τους ήταν Άγιος».

« Ο Μακαριστός Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς ήταν πάρα πολύ ταπεινός και ευγενής άνθρωπος και Ομολογητής ταυτόχρονα. Δεν έκανε εκπτώσεις εις την Πίστην, ούτε συμβιβασμούς, με τον Οικουμενισμό, με τον Πάπα, με όλα αυτά. Ποτέ του.

Και δεν εμβολιάστηκε. Αρρώστησε και αυτός με κορωνοϊό, έδωσε μια μεγάλη μάχη, εκράτησε τα πιστεύω του ως το τέλος και τα ιατρικά και τα ιατρικά και τα πνευματικά. Όλα είναι πνευματικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Σημείωσε μάλιστα πως συνομιλούσε τακτικά με τον Μητροπολίτη Κοσμά ανταλλάσσοντας απόψεις πως θα διαχειριστούν την κατάσταση «αυτά τα αντίχριστα χρόνια, της νέας τάξης πραγμάτων».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.