Τρίτη, 7η Μαίου 2024  3:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 19:10

Στο δρόμο για Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Σιγή ιχθύος». Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ κοντράρονται αύριο Τετάρτη στην Τούμπα, ωστόσο μέχρι ώρας καμία εκ των δύο δεν έχει ανακοινώσει αποστολή.

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παναιτωλικός για την προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Η διοργανώτρια αρχή έχει ορίσει την αναμέτρηση για τις 17:15 της Τετάρτης. Σε ότι αφορά τους Αγρινιώτες, το πρωί η ομάδα προπονήθηκε στο Emileon, στον «απόηχο» του τροχαίου ατυχήματος που είχε ποδοσφαιριστής της.

Πρωινή ήταν και η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Μέχρι ώρας καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για την αναμέτρηση. Και είναι άγνωστο αν θα το κάνει.

Θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα, κύρια αγωνία των φιλάθλων από το πρωί, δεν φαίνεται να υπάρχει. Σε τέτοια περίπτωση, θα υπήρχε ενημέρωση από την διοργανώτρια.

Ο Παναιτωλικός, όπως εξάλλου προαναφέρθηκε, βρίσκεται ήδη στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 549 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.