Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:06 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 23:16

CROSSON - album “Live At The Orpheum”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Crosson-Orpheum-3230.jpg

Crowbar 2609 # 4 (2).jpg
IMG_6711.jpg
 

Οι Αυστραλοί Theatrical Rockers CROSSON μας ξεσηκώνουν με το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ και Blu-Ray Disc "Live At The Orpheum".

Από το 2016 που έκαναν δυναμικά την εμφάνισή τους στη σκηνή του melodic rock με την κυκλοφορία του «Spreading The Rock N’ Roll Disease», ακολουθούμενη από το «Invincible» του 2018 και το «Rock N’ Roll Love Affair» του 2020, οι Αυστραλοί Theatrical Glam Rockers CROSSON, έχουν καθιερωθεί ως υπολογίσιμη δύναμη προσφέροντας μας τα δυνατά, συναρπαστικά, ανεβαστικά, και γραμμένα για να τραγουδηθούν σε γήπεδα rock τραγούδια τους.

Η rock μηχανή των CROSSON αποτελείται από τους Duane Baron (Motley Crue, Poison, Ozzy Osbourne) και Dave Donnelly (Aerosmith, Whitesnake, Cher), οι οποίοι όχι μόνο έχουν δώσει στο συγκρότημα αξιοπιστία και κύρος, αλλά έχουν προσθέσει μια μοναδική ηχητική έκρηξη στον ήχο του που είναι επηρεασμένος από τη δεκαετία του '80. Ωστόσο, είναι η εξαιρετική, high energy, πικάντικη, θεατρική σκηνική παρουσία των CROSSON που έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών στην Αυστραλία.

«Δεχόμαστε συνεχώς αιτήματα από θαυμαστές από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ρωσία που έχουν δει τα βίντεό μας και θέλουν να έρθουμε να παίξουμε για αυτούς», λέει ο Jason Crosson (τραγουδιστής / συνθέτης / παραγωγός).

Ωστόσο, σε αυτούς τους τρελούς καιρούς όπου οι διεθνείς περιοδείες δεν είναι εφικτές, ακολουθώντας το ρητό «Αν το βουνό δεν πάει στον Μωάμεθ, τότε ο Μωάμεθ πρέπει να πάει στο βουνό», το συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο του live άλμπουμ και παράλληλα το βίντεο της συναυλίας με τίτλο «CROSSON - Live At The Orpheum».

«Το κοινό πάντα τρελαίνεται όταν τα κορίτσια βγαίνουν με τα ιαπωνικά κιμονό τους και τις ελλιπείς στρατιωτικές στολές κατά τη διάρκεια των "I Wanna Be Japanese" και "We All Need An Enemy"», λέει ο Crosson.

Γυρισμένο σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας, με πολλές κάμερες, και μπροστά σε ένα ενθουσιασμένο και εντός έδρας κοινό στο The Orpheum Theatre στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το βίντεο της συναυλίας δείχνει τους CROSSON ακριβώς στο στοιχείο τους, δηλαδή να επιδίδονται στο εκρηκτικό, ανελέητο, διασκεδαστικό, χορογραφημένο multimedia live show τους. Το βίντεο της συναυλίας επιμελήθηκε και μιξάρισε ο Metal μαέστρος της Αυστραλίας Lord Tim (LORD).

Το άλμπουμ και το βίντεο της συναυλίας είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή καθώς επίσης και σε limited edition Blu Ray / CD box set.

Το «CROSSON - Live At The Orpheum» κυκλοφορεί παγκόσμια μέσω της Galaxy Records.

Το Track List του ‘CROSSON - Live At The Orpheum’:

01. Banished

02. Everyone’s A Star

03. We Will Rock You

04. Never Give Up

05. I Wanna Be Japanese

06. Invincible

07. We All Need An Enemy

08. Weak At The Knees (For A Hot Brunette!)

09. Money Money Money

10. Broken

11. Interlude / Band Introduction

12. Spreading The Rock ‘N Roll Disease

VIDEO
Money Money Money – Live

Spreading The Rock ‘N Roll Disease - Live

OFFICIAL LINKS

www.crosson.com.au

www.facebook.com/crossonrock

www.youtube.com/crossonrock

www.instagram/crossonrock  

www.reverbnation.com/crosson

www.facebook.com/galaxyrecordsAUS


--


FIND US


https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

Διαβάστηκε 687 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 23:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.