Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  2:21 μμ
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 18:30

Super League: Αυτές είναι οι αλλαγές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο τελευταίο ΔΣ της Super League αποφασίστηκε να προταθούν αλλαγές στο Υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς υπήρχαν κενά και ασάφειες για την αναβολή των αγώνων ή των προπονήσεων. Ο Ξενοφών Ρούσσης, επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής της Super League, μιλώντας στην “Αθλητική Κυριακή” τόνισε ότι οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν τα παρακάτω σημεία:

  • Πρώτον να αναβάλλεται αγώνας εάν και εφόσον υπάρχουν έξι θετικοί παίκτες και ο προπονητής μαζί, κάτι που δεν ίσχυε πριν.
  • Να αναβάλλεται αγώνας όταν είναι 2 θετικοί γκολκίπερ (σε αυτό το σημείο δεν ανέφερε τον συνολικό αριθμό των γκολκίπερ που θα πρέπει να έχει μία ομάδα).
  • Ομάδα που έχει μπει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και έχει σταματήσει τις προπονήσεις της προτάθηκε να αγωνίζεται αφού περάσουν τουλάχιστον 3 ημέρες μετά το πέρας της καραντίνας της.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News