Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  2:20 μμ
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 23:14

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Αναβολή των πρωταθλημάτων για δυο εβδομάδες λόγω Covid-19

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Αναβολή των πρωταθλημάτων για δυο εβδομάδες λόγω Covid-19

Αξιολογώντας τα τελευταία δεδομένα της κατάστασης της πανδημίας στην περιοχή μας κι έπειτα από τα πολλά κρούσματα λοίμωξης Covid-19 που διαπιστώθηκαν σε πολλά σωματεία μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των πρωταθλημάτων (Α’ – Β’ – Γ’ κατηγορία, Κ-14 και Κ-16) κατά δύο εβδομάδες προκειμένου να διαφυλαχθεί η υγεία και η ασφάλεια όλων.

Πιο συγκεκριμένα η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 8-9/1/2022 μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23/1/2022.

Το ίδιο ισχύει και για τις φιλικές αναμετρήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα Σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.

Για κάθε διευκρίνιση, πληροφορία ή αλλαγή θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση, παρακολουθώντας και αξιολογώντας συνεχώς την κατάσταση.

Ζητάμε την υπευθυνότητα και την ειλικρινή προσπάθεια όλων, για την προστασία και ασφάλειά μας, προκειμένου η επιστροφή στην πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 440 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News