Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:06 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 18:59

SHYMON – νέο single «Ότι έχω»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ότι έχω»

(Δείτε το βίντεο εδώ)

Ονομάζεται Μελισσουργός Συμεών και το καλλιτεχνικό του όνομα είναι Shymon (το οποίο βγήκε από το Shy= ντροπαλός και το Monster =τέρας ,τέρας της μουσικής :p) .Είναι 32 χρονών , γεννημένος στο Χαϊδάρι Αττικής και ασχολείται με τη μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό του.

Τελειώνοντας το σχολείο γράφει μαζί με τον παιδικό του φίλο Τάσο Λούκο τα πρώτα τους κομμάτια και τον πρώτο τους δίσκο τελικά με το συγκρότημα ΑΠΟΛΙΣ παίζοντας ατόφιο κλάσικ και εναλλακτικό ροκ.

Η συναναστροφή του με τύπους και dj’s που πειραματίζονταν με βινύλια σε house ήχους και σόλο μπότα τον οδήγησαν να γράψει και αυτός με τη σειρά του σε χαουζ ήχους και τα ανέβαζε σε πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ασχολείται και γράφει πολύ τα τελευταία 2-3 χρόνια με ελληνικό στίχο μακριά όμως από τις φόρμες τις τραπ κουλτούρας προσπαθώντας να διαφέρει.

Σήμερα μας παρουσιάζει το single «Ότι έχω»

Official links

          
Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.