Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 18:15

ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας : Πολλαπλασιάστηκε ο προϋπολογισμός για τη μεταποίηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

4 φορές πολλαπλαστιάστηκε ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος του ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας που αφορά τις επιχειρήσεις του κλάδου της μεταποίησης στη Δυτική Ελλάδα.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και τις ευχαριστίες του για την απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη να αυξήσει τον προϋπολογισμό της δημόσιας δαπάνης στη δράση «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», από 10.000.000€ σε 50.000.000€.

Με την αύξηση αυτή θα υλοποιηθούν εξαιρετικά επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας δίνοντας νέα προοπτική στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 362 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.