Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 23:13

Μαθήτριες του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου δώρισαν τα μαλλιά τους σε όσους τα έχουν ανάγκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαθήτριες του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου συμμετείχαν σε μία δράση προσφοράς και αλληλεγγύης χαρίζοντας τα μαλλιά τους για καλό σκοπό.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κλείνοντας τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του και σε συνεργασία με το “Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου και Περιχώρων” προχώρησαν σε μία δράση προσφοράς και αλληλεγγύης με κεντρικό μήνυμα «Χαρίζω τα μαλλιά μου, χαρίζω δύναμη, χαρίζω αγάπη, χαρίζω χαμόγελα».

Οι μαθήτριες χάρισαν τα μαλλιά τους για να κατασκευαστούν περούκες για γυναίκες και κορίτσια που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες και έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου έγραψε σε ανάρτηση:

“Χαρίζω τα μαλλιά μου, χαρίζω δύναμη, χαρίζω αγάπη, χαρίζω χαμόγελα”

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερη για όλους μας γιορτινή, γεμάτη φως. Στο μυαλό όλων μας οι δικοί μας άνθρωποι, το οικογενειακό τραπέζι, το δέντρο, τα δώρα!!
Το πνεύμα των Χριστουγέννων όμως έχει ως βασικό συστατικό την προσφορά!! Μα φυσικά θα πει κανείς.. το να προσφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους δεν είναι αρκετό;;;; Φυσικά και είναι.. Όμως το να προσφέρεις σ’ εκείνους που να αγαπάς είναι σαν να βρίσκεις δύο σεντούκια με θησαυρό και να παίρνεις μονάχα το ένα διότι τα πετράδια του σου είναι γνώριμα και ξέρεις τις απολαβές που θα έχεις.

Η προσφορά σ’ έναν ξένο φαινομενικά άνθρωπο και δη σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη είναι ένας θησαυρός σπάνιος, γεμάτος υπερπολύτιμα πετράδια!! Οι απολαβές που θα έχεις δεν θα είναι υλικές.. όμως θα τις νιώσεις βαθιά στο στέρνο σου μόλις η πράξη σου ολοκληρωθεί!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου φρόντισε να κλείσει τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του με μια ιδιαίτερη δράση. Μια δράση προσφοράς και αλληλεγγύης!! Δίνοντας το μήνυμα ” Χαρίζω τα μαλλιά μου, χαρίζω δύναμη, χαρίζω αγάπη, χαρίζω χαμόγελα” και σε συνεργασία με το “Σύλλογο Καταστηματαρχών Κομμωτών Αγρινίου και Περιχώρων”, της προέδρου του Συλλόγου και εκπαιδεύτριας του ΔΙΕΚ Μαρίας Σωτηροπούλου, και των καταρτιζόμενων του ΔΙΕΚ Αγρινίου, του τμήματος ” Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης” διοργάνωσε την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας δράση δωρεάς μαλλιών!

Οι μαθήτριες:

Αβράμπου Αλεξάνδρα
Κατώπη Ραφαέλα
Λαμπράκη Παναγιώτα
Ντάτση Γλυκερία
Πρέζα Σοφία
Σταμάτη Βασιλική
Τσιρογιάννη Ελένη
Τσιτσιβού Αθανασία

χάρισαν τα μαλλιά τους για να κατασκευαστούν περούκες για γυναίκες και κορίτσια που δοκιμάζονται από σοβαρές ασθένειες και έχουν χάσει τα μαλλιά τους.
Τα κορίτσια μας επέλεξαν το δεύτερο άγνωστο σεντούκι με τα υπερπολύτιμα πετράδια.. το σεντούκι που δίνει Ελπίδα Χαρά Αισιοδοξία σε όσους το έχουν ανάγκη. Το πώς ένιωσαν μαρτυρά το χαμόγελό τους!! Ακόμα και η μάσκα δε στάθηκε εμπόδιο να φανεί!

Ευχόμαστε με το καλό να αποχαιρετήσουμε το 2021 και να καλωσορίσουμε το 2022, στηρίζοντας το Όνειρο, την Προσδοκία και την Ελπίδα μας σε ένα καλύτερο αύριο με Υγεία!»

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 846 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.