Σάββατο, 4η Μαίου 2024  7:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 22:56

Δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού απο την "ΔΙΕΞΟΔΟ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H «Διέξοδος» προχωρά στη δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού και από το Σάββατο 1.1.2022 θέτει σε λειτουργία το «Radio Diexodos», προσφέροντας μια 24ωρη «διέξοδο» που τροφοδοτεί την ψυχή με τη γαλήνη της μουσικής και την καθημερινότητα με την ομορφιά των μουσικών χρωμάτων.

Αναλυτικά:

Η «Διέξοδος» πιστή στο όραμά της να υπηρετεί την Ιστορία, τα Γράμματα & τις Τέχνες επεκτείνει το στόχο της αυτό με την δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού.

Από 1ης Ιανουαρίου 2022, με υπεύθυνη παραγωγής την συνεργάτιδά της Μαρία Τσιμέκα, θέτει σε λειτουργία το «Radio Diexodos», προσφέροντας μια 24ωρη «διέξοδο» που τροφοδοτεί την ψυχή με τη γαλήνη της μουσικής και την καθημερινότητα με την ομορφιά των μουσικών χρωμάτων.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα του Κοινωφελούς Πολιτιστικού Οργανισμού www.diexodosorg.gr και απολαύστε μουσική με ένα κλικ*..

*(στην κάτω δεξιά γωνία όπου η ένδειξη με το πορτοκαλί χρώμα)

Διαβάστηκε 673 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 23:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.