Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 00:03

WARRIOR WITHIN – single “Persist”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Persist” – lyric video

(Δείτε το εδώ)
 
 

Το Persist είναι μια Thrash–Speed ​​Metal αμαξοστοιχία που κροταλίζει.

Το Persist γράφτηκε από τον Αναστάσιο Χαδούλη, και είναι εμπνευσμένο από την απογοήτευση και τα εμπόδια που βάζει η ίδια η ζωή στο γράψιμο και την εκτέλεση μουσικής.

Το κομμάτι, πλήρως remastered & remixed, συνοδευόμενο από ένα lyric video, παρουσιάζεται τώρα δυνατότερο & καλύτερο από ποτέ!!

Credits:

Art – Taso & Toli Hadoulis

Mixing/Mastering – Silent Underground Studios – Dan Waldmann

Videography – Willy Thurbon & Taso & Toli Hadoulis

Οι Warrior Within είναι ένα thrash / speed metal συγκρότημα από την Sunshine Coast του Queensland της Αυστραλίας. Οι Warrior Within εργάζονται σκληρά για να απελευθερώσουν το επιθετικό και μοχθηρό metal τους στην Αυστραλία και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.

Αποτελούνται από τον Scott MacIntyre στα φωνητικά, τα αδέλφια Tass Hadoulis στις κιθάρες και Toli Hadoulis στο μπάσο και τον Tom Johnson στα ντραμς. Οι Warrior Within έχουν ισοπεδώσει το κοινό με τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους σε όλο το Queensland, αλλά τώρα οι βλέψεις τους είναι σταθερά προσανατολισμένες στην κατάκτηση της Αυστραλίας και στη συνέχεια του κόσμου. Οι Warrior Within προκαλούν headbanging δίπλα σας γιατί το λατρεύουν.

Οι Warrior Within είναι:

Scott Macintyre - Φωνητικά

Tass HadoulisΚιθάρες

Toli HadoulisΜπάσο

Tom Johnson – Ντραμς

Craig Macintyre – πρώην Drummer με συμμετοχή στο Opus

Official links

                    

Διαβάστηκε 676 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.