Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 23:57

Παναιτωλικός: αναζητεί φορ που θα κάνει τη διαφορά, ενίσχυση και στα μετόπισθεν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυνατά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει εισέλθει ο Παναιτωλικός. Μάλιστα, φαίνεται πως οι Αγρινιώτες θα προσθέσουν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές στο υπάρχον δυναμικό τους.  

Οι Μάρτενσον και Ανέστης είναι επίσημα παίκτες του Τίτορμου, καλύπτοντας σημαντικά κενά του κυανοκίτρινου ρόστερ. Τον δρόμο για το Αγρίνιο αναμένεται να πάρει και ο εξτρέμ Ντάγκο, μόλις επιλυθεί οριστικά το γραφειοκρατικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη βίζα του.

Από εκεί και πέρα αναμένεται ενίσχυση σε δυο ακόμα θέσεις. Η μια είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Ο Παναιτωλικός δεν τα πάει καλά στο αμυντικό σκέλος, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τερματοφύλακα και αμυντικό χαφ πήρε, αυτό που μένει είναι κι ένα στιβαρό στόπερ, ώστε να βελτιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται. Μια εξ αυτών είναι ο 30χρονος Σουηδός επιθετικός Μάρκους Άντονσον, που προ ολίγων ημερών έμεινε ελεύθερος από την Μάλμε. Έρχεται από γεμάτη σεζόν με τη σουηδική Χάλμσταντ, που υποβιβάστηκε στα μπαράζ της σουδικής λίγκας.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες υπάρχουν και για ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη και… συνονόματο Μάρκους Μπεργκ. Δεν προκύπτει από πουθενά, όμως, ότι ο Παναιτωλικός ασχολείται με τον έμπειρο σέντερ φορ.

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι οι τελευταίες κινήσεις να είναι προσεγμένες και ποιοτικές, λύνοντας τα χέρια του κόουτς Αναστασίου.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.