Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 21:31

Η Symmetric Records παρουσιάζει.......VALIDOR - “Full Triumphed”...νέο άλμπουμ κυκλοφορεί 2 Φεβρουαρίου 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλλιτέχνης: VALIDOR

Τίτλος: “Full Triumphed”

Χώρα: Ελλάδα

Είδος: Blood Metal

Εταιρεία: Symmetric Records

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Φεβρουαρίου 2022

Η Symmetric Records του Bob Katsionis παρουσιάζει με υπερηφάνεια την επιστροφή ενός underground cult θρύλου: των VALIDOR! Έχοντας ήδη τρεις στούντιο κυκλοφορίες: "In Blood In Battle" (2011), "Dawn Of The Avenger" (2012) και "Hail To Fire" (2016), και έχοντας επανεκδώσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2020, έχει φτάσει η στιγμή για το σχήμα να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο.

Το “Full Triumphed” συνεχίζει το επικό ταξίδι των VALIDOR, του σχήματος που έχει επικεφαλής τον κιθαρίστα/τραγουδιστή/τραγουδοποιό OdiThunderer Toutounis, και για μια ακόμη φορά περιλαμβάνει 9 νέα κεφάλαια που αφηγούνται ιστορίες Πολέμου, Αρχαίων Ελλήνων Ηρώων, Ρωμαίων Μονομάχων, Θεών & Δαιμόνων, ακόμη και εμβληματικών θρύλων της κουλτούρας των 80's όπως οι "Silverhawks" ή ο Robocop στο κομμάτι "Man Of Steel"!

Μουσικά, η επική αφήγηση συγκροτημάτων όπως οι Virgin Steele και οι Bathory, και η ακατέργαστη δύναμη και ο τεράστιος ήχος των Manowar συνδυάζονται εδώ με τις καλπάζουσες κιθάρες των Iced Earth, τις Δωρικές μελωδίες των Running Wild και Blind Guardian, ακόμη και με μερικά thrash και speed metal περάσματα, για να σχηματίσουν τον πραγματικά μοναδικό ήχο των VALIDOR: το Blood Metal!

Σύμφωνα με τον Bob Katsionis: «Δουλεύω με τον Odi από το 2009. Ενώ φαίνεται ένας τύπος που δεν ακούει τίποτα άλλο εκτός από Manowar, ο Odi κουβαλά ένα υπόβαθρο μουσικών επιρροών που εκτείνονται από το πρώιμο Black Metal μέχρι τους Έλληνες συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις ή ο Βασίλης Πολυδούρης και από τον King Diamond ως τους Death, τους Kreator, και τους Megadeth!


Έτσι, το να κάνεις μουσική με έναν άνθρωπο τόσο ανοιχτόμυαλο και με ξεκάθαρο στόχο ως προς το τι θέλει να πετύχει, δεν μπορεί παρά να είναι ευχαρίστηση. Η αίσθηση της μελωδίας και του groove που έχει είναι πραγματικά απαράμιλλη! Θαυμάζω επίσης την επιθυμία του να τραγουδήσει τα τραγούδια ο ίδιος, ακόμα κι αν δεν είναι ο τυπικός «epic metal τραγουδιστής». Ο τρόπος που εκφέρει κάθε λέξη είναι τόσο ουσιαστικός και δυνατός που δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί από κανέναν. Και για μένα, αυτό είναι που κάνει σχήματα όπως οι Validor τόσο ξεχωριστά μέσα στο χρόνο».

Ο παραγωγός Bob Katsionis αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά τις lead κιθάρες, το μπάσο και τα keyboards και το line-up συμπληρώνει ο ντράμερ Απόλλων Γιαννούλης.

Το artwork φιλοτεχνήθηκε για άλλη μια φορά από τον Κώστα Τσιάκο (www.papergoblin.com), υπεύθυνο επίσης και για κάποια ακόμη σπουδαία artworks των Warlord, Born Of Fire, Dexter Ward και πολλών άλλων.

Ακολουθώντας την πολιτική των κυκλοφοριών της Symmetric Records, το "Full Triumphed" δεν θα είναι πλήρως διαθέσιμο μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας streaming (όπως το Spotify ή το iTunes κ.λπ.) και μπορεί να παραγγελθεί μόνο απευθείας από το Bandcamp της Symmetric Records σε ψηφιακή ή φυσική μορφή Deluxe Digipak CD με 8-σέλιδο booklet, και για πρώτη φορά σε κόκκινη ΚΑΣΕΤΑ, για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο old-school fans, που μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ:

https://validor.bandcamp.com/

"The Ten Thousand" [Lyric Video 2022]

(Δείτε το εδώ)

TRACKLISTING:

1. Dawn Of New Age

2. Son Of Steel

3. Man Of Steel

4. Strong Winds

5. Blood Metal Legions

6. Silverhawks

7. Gladiator

8. The Ten Thousand

9. Conquest Of Steel

Μουσική & Στίχοι: Odi Thunderer

LINE UP:

Odi Thunderer: Φωνητικά, Κιθάρα

Bob Katsionis: Lead Κιθάρα, Μπάσο, Keyboards

Apollo Giannoulis: Drums & Κρουστά

CREDITS:

Παραγωγή και Μίξη: Bob Katsionis

Ηχογραφήθηκε Ιαν.-Φεβ. 2021 στο Sound Symmetry Studio, Αθήνα

Mastering: Νάσος Νομικός, VU Productions, Πειραιάς

Artwork: Κώστας Τσιάκος (www.papergoblin.com)

Logo: Odi Thunderer

--

Διαβάστηκε 473 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία