Τετάρτη, 2η Οκτωμβρίου 2024  2:28 πμ
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 12:07

Αλυζία Ξηρομέρου: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά του μυελού των οστών πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή (17.12.21) στη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, ο Δήμος Ξηρομέρου αρωγός και υποστηρικτής του Συλλόγου “‘Οραμα Ελπίδας”.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΞ και υποστηρίχτηκε από τις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και τους Περιβαλλοντικούς – Πολιτιστικούς και Αιμοδοτικούς Συλλόγους της Αλυζίας.

Σε ζεστή ατμόσφαιρα μεταδόθηκαν μηνύματα για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς του μυελού των οστών προς το συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια γιορτινή νότα, καθώς τα παιδιά του ΚΔΑΠ Κανδήλας τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα παιδιά συμμετείχαν προηγουμένως σε μια δική τους εκδήλωση με σύνθημα «Δώσε Ελπίδα – Δώσε Ζωή», την οποία μας παρουσίασαν σε βίντεο και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο με την γενναιότητα αυτής της πράξης: της εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανάλογα επιτυχημένη εκδήλωση στην έδρα του Δήμου στον Αστακό.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και οι δημότες του στηρίζουν έμπρακτα το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” και συνεχίζουν τη συνεργασία τους προωθώντας και υποστηρίζοντας το έργο και τους σκοπούς του.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Ξηρομέρου ευχαριστεί για την παρουσία και τη συμβολή  στην πραγματοποίηση των δυο αυτών εκδηλώσεων, καθώς και όλους όσοι εγγράφηκαν ως εθελοντές και συνέβαλαν με τη σειρά τους στην αλυσίδα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.