Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:36 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 18:36

Δημόσια διαβούλευση για την ευζωία των ζώων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή έως τις 21 Ιανουαρίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αναθεώρηση της νομοθεσίας για την καλή διαβίωση των ζώων ως μέρος της στρατηγικής της ΕΕ «Farm to Fork».

Αυτή η διαβούλευση διάρκειας 14 εβδομάδων είναι ανοιχτή έως τις 21 Ιανουαρίου 2022 με στόχο τη συλλογή των απόψεων του ευρύτερου κοινού και των διαφόρων παραγόντων του κλάδου για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την καλή διαβίωση των ζώων.

Τα αγροτικά ζώα καθώς και άλλα ζώα περιλαμβάνονται στη διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία διερευνά επιλογές για την αντιμετώπιση των ελλείψεων που εντοπίζονται στην ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ για την καλή διαβίωση των ζώων.

Οι απώτεροι στόχοι είναι να εξασφαλιστεί υψηλότερο επίπεδο καλής διαβίωσης των ζώων, να ευθυγραμμιστεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία με τα πιο πρόσφατα επιστημονικά στοιχεία, να διευρυνθεί το πεδίο εφαρμογής της και να διευκολυνθεί η εφαρμογή της.

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία