Σάββατο, 11η Μαίου 2024  10:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 20:03

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε»

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Γιάννης Αναστασίου πως ο Παναιτωλικός όχι μόνο δεν κέρδισε τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά ηττήθηκε κιόλας τονίζοντας πως οι Αγρινιώτες έκαναν τα πάντα για να χάσουν.

Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στο οποίο οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι αλλά έχασαν, ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τα πάντα για να χάσουμε. Είναι δύσκολο να αναλυθεί. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά καταλήξαμε να μην πάρουμε τίποτα. Το έχουμε πάθει πολλές φορές αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η αστοχία δεν είναι θέμα τύχης. Εμείς δεν το πιστεύουμε. Δεν είμαστε καθόλου κυνικοί. Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό».

Ράσταβατς: «Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς ανέφερε μεταξύ άλλων πως περίμενε έναν δύσκολο αγώνα από την στιγμή που οι Αγρινιώτες είναι καλοί στην αντεπίθεση.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού ανέφερε τα εξής: «Η αλήθεια είναι πως περίμενα ένα δύσκολο 90λεπτο. Θέλαμε να είχαμε δυνατό πάγκο για να μπουν ποδοσφαιριστές, που μπορούν να δώσουν ώθηση και το καταφέραμε. Το γνωρίζαμε καλά πως το προσόν της αντίπαλης ομάδας είναι πως βγάζει καλές αντεπιθέσεις. Ήταν δύσκολο να μη δεχτούμε τουλάχιστον μια - δυο φάσεις σε όλο το παιχνίδι».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.