Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 10:36

Βραβείο σε μαθητή του 4ου Δημοτικού Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βραβείο σε μαθητή του 4ου Δημοτικού Μεσολογγίου δόθηκε σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για την συμμετοχή στο διαγωνισμό Εικαστικών και Διηγήματος “η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 – ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ”

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 11.00 στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με παιδικές χορωδίες που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ “Μίκης Θεοδωράκης” στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, Περικλέους 55, Χολαργός, έγινε η απονομή των βραβείων στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό Εικαστικών και Διηγήματος “η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 – ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ”.

Ο Σεραφείμ Κερασιώτης μαθητής της γ ΄τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου που συμμετείχε στο διαγωνισμό Εικαστικών “η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 – ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ και ΜΕΛΛΟΝ” του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Αγ. Παρασκευή, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Ηράκλειο, Κηφισιά, Λυκόβρυση – Πεύκη, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Παιανία, Παλλήνη, Παπάγου – Χολαργός, Πεντέλη, Φιλοθέη – Ψυχικό, Χαλάνδρι) κέρδισε το Α΄ Βραβείο Εικαστικών.

Θερμά συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση

Τατιάνα Τσερεγκώφ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Τηλ. 210 6719138, 210 6711228, κιν. 6940584141

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Επιτροπής Διαγωνισμού του Σ.Β.Α.Π.

Η Επιτροπή για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό Εικαστικών και Διηγήματος “η Επανάσταση του 1821 – Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον” μετά από διαλογική συζήτηση και αξιολόγηση των συμμετοχών και αφού έλαβε υπ’ όψει:

α) Την απόδοση του πνεύματος του διαγωνισμού που ήταν η ανάδειξη της σημασίας του απελευθερωτικού αγώνα για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του ΄Εθνους μας.

β) την αρτιότητα της δομής και πλοκής των διηγημάτων για την εθνική παλιγγενεσία

γ) την εικαστική απεικόνιση στιγμών και προσώπων που πρωτοστάτησαν στον απελευθερωτικό αγώνα, απονέμει ομόφωνα τους εξής επαίνους.

Για τον διαγωνισμό διηγήματος:

1) Μαρία Καρβελά (8ο Γυμνάσιο – Λ.Τ. Χαλανδρίου) α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

2) Ελευθερία Βαφάκου, Γεωργία Μπαμπαλετάκη, Ηλιάνα Καταπόδη β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

3) Κυριακή Παρασύρη γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

Για τον διαγωνισμό εικαστικών:

1) Σεραφείμ Κερασιώτη 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

2) 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Ψυχικού (20 μαθητές) β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

3) 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (5 μαθητές) γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.