Κυριακή, 19η Μαίου 2024  10:48 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 22:26

Παναιτωλικός - Ιωνικός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Είμαι εκνευρισμένος, φταίει το μυαλό μας»

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε, ο Γιάννης Αναστασίου, μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ισοπαλία (2-2) με τον Ιωνικό, τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν είχαν το καθαρό μυαλό, για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός έφερε ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος έπαιξε και με παίκτη λιγότερο, με τον Γιάννη Αναστασίου, να είναι πολύ θυμωμένος με τους παίκτες του.

Ο λόγος είναι πως έχασαν το μυαλό τους και δεν ανταποκρίθηκαν στην άμυνα, ενώ και στις αντεπιθέσεις γι’ αυτό ήρθε αυτή η ισοπαλία για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι έφταιξε και δεν κέρδισε ο Παναιτωλικός:

«Το μυαλό μας φταίει. Αντί να είμαστε πιο ήρεμοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι παίζοντας σωστή άμυνα και να πετύχουμε κάποιο γκολ στις αντεπιθέσεις δεν τα καταφέραμε και έτσι δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο και το πληρώσαμε. Είμαι πολύ θυμωμένος».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Έχει περάσει ένας ολόκληρος γύρος και εξακολουθούμε να μην μαθαίνουμε»

sdna.gr

Σπανός για το Παναιτωλικός-Ιωνικός: Ήμασταν καλύτεροι, θέλαμε τη νίκη

Ο 52χρονος τεχνικός εξήρε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Ιωνικός απέναντι στον Παναιτωλικό υπογραμμίζοντας το μέταλλο που διέπει την ομάδα του.

Δικαιωμένος από το γεγονός πως ο Ιωνικός πάλεψε μέχρι το φινάλε αλλά δυσαρεστημένος από το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει βάση εικόνας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το φινάλε του ισόπαλου αγώνα με τον Παναιτωλικόστο Αγρίνιο.

Ο 52χρονος τεχνικός στάθηκε στο μέταλλο που διέπει την αθηναϊκή ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι σκληρά τα παιδιά για να δεχθούν την ήττα».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αιγιώτης κόουτς:

Για το γεγονός πως ο Ιωνικός ήταν… πολύ σκληρός για να πεθάνει: «Νομίζω ναι, παλέψαμε μέχρι το 90+ και δικαιωθήκαμε, θα ήμασταν πιο ευχαριστημένοι βάση εικόνας αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι, θέλαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι».

Για το τι μέτρησε περισσότερο στο φινάλε: «Η ψυχή, η θέληση, είναι σκληρά τα παιδιά για να δεχθούν την ήττα».

Για τους 14 πόντους που συγκέντρωσε ο Ιωνικός στον δεύτερο γύρο: «Θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν είχαμε 16».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 638 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 22:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.