Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 13:27

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προαναγγέλλει μαχητικές κινητοποιήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαχητικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. και αντιπροσώπων στο Συνέδριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ολοκληρωθήκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. και αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας σε όλους τους Αγροτικούς Συλλόγους του νομού, με αύξηση της συμμετοχής πάνω από 20% από τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Περισσότεροι αγρότες και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια, αρκετοί από αυτούς για πρώτη φορά, με το ελπιδοφόρο για τη συνέχεια του αγώνα να είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι σε ηλικία. Η μαζική συμμετοχή των αγροτών όλο το προηγούμενο διάστημα στις αρχαιρεσίες έδειξε τη διάθεσή τους αλλά και τον τρόπο οργάνωσης που επιλέγουν.

Μέσα από όλη αυτή τη ζωντανή διαδικασία εκφράστηκαν η αγωνία, η αγανάκτηση, η αγωνιστική διάθεση, η εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. Ενισχύθηκε η συμφωνία για την συνέχιση των αγώνων, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Την Κυριακή 12 του Δεκέμβρη με ώρα έναρξης 10.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπου θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το πρόγραμμα δράσης της νέας Διοίκησης μαζί με την Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

“Με το τέλος των εργασιών του Συνεδρίου θα βγούμε πιο δυνατοί απαντώντας στην κυβερνητική πολιτική που μας ξεκληρίζει με μαχητικές κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουμε τα αιτήματα επιβίωσης μας. Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδικά Επιτροπή των Μπλόκων. Ότι κερδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αποτέλεσμα του αγώνα μας και έτσι θα συνεχίσουμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

*Φωτογραφίες αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.