Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 18:08

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον Βόλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με 21 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας για τον Βόλο, όπου τις επόμενες ημέρες θα δώσει δύο αγώνες. Αύριο Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου (ώρα 15.00) για την 6η φάση του κυπέλλου Ελλάδας και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου με τον ΝΠΣ Βόλος (ώρα 17.15) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Συμμετέχουν οι: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς με ίωση.

Ο Περέιρα έκανε χθες επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής πλάκας που είχε τοποθετηθεί στην κλείδα μετά τον τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο. Θα επανέλθει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστηκε 495 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 18:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.