Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 20:39

ΣΥΡΙΖΑ – Μ. Ξενογιαννακοπούλου από Αγρίνιο: «Η κυβέρνηση είναι πλήρως αποκομμένη από την πραγματικότητα της κοινωνίας» (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε νωρίτερα το απόγευμα στο Αγρίνιο ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας με θέμα, «Ακρίβεια και κρίση – Οι κυβερνητικές ευθύνες και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ». Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας την κεντρική εισήγηση έκανε η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, πρ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Δίνοντας το «στίγμα» για την ομιλία της στο Επιμελητήριο στο Αγρίνιο η κα. Ξενογιαννακοπούλου τόνισε πως είναι καθαρά θέμα πολιτικής επιλογής.

«Το θέμα της αύξησης των τιμολογίων της ενέργειας αφορά τα νοικοκυριά, συνεπώς δεν μπορεί να λέει ο κ. Χατζηδάκης ότι είναι ένα θέμα που αφορά τη διεθνή κρίση, αυτό δεν δικαιολογεί ότι η χώρα μας είναι πρωταθλητής στην ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής επιλογής.

Μπορεί η ακρίβεια στις τιμές να έχει ευρύτερη διάσταση που συνδέεται με την κρίση της πανδημίας, όμως υπάρχουν μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία είναι εγκλωβισμένη από την πολιτική της και γι αυτό υπάρχει αυτή η αίσθηση της απόγνωσης και της γενικευμένης επισφάλειας στον κόσμο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την κα. Ξενογιαννακοπούλου: «από την αρχή της κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί αναγκαία τη στήριξη του εισοδήματος ως μία αλληλένδετη προσπάθεια που απαιτεί να υπάρχει ένα μεγάλο πλέγμα πολιτικών και μέτρων που αφενός ενισχύουν τις θέσεις εργασίας και αφετέρου ενισχύουν τους μισθούς, ενώ από την άλλη η λύση που προκρίνει για όλα τα ζητήματα η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η αυτορύθμιση από την αγορά και η είσοδος ιδιωτών».

Η κα. Ξενογιαννακοπούλου συνεχίζοντας στο πλαίσιο του θέματος για την ακρίβεια και την κρίση, για το οποίο παρέστη στο Αγρίνιο, τόνισε από την αίθουσα του Επιμελητηρίου:

“στο πλαίσιο μια μεγάλης πανελλαδικής εξόρμησης που κάνουμε βρίσκομαι στο Αγρίνιο και χαίρομαι γι αυτό. Ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα και τον ελληνικό λαό με την έξαρση της πανδημίας, της ακρίβειας και της οικονομικής κρίσης γενικότερα, την βαθιά κρίση που οφείλεται και στις επιλογές της κυβέρνησης, αναδεικνύουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις για έναν άλλο προοδευτικό δρόμο”.

Στην εκδήλωση ήταν, εκτός από στελέχη και φίλοι του κόμματος, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης, ενώ την παρουσίαση της πολιτικής εκδήλωσης έκανε ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Φαφούτης. 

 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/