Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 17:09

Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τμήματα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώνεται ότι τα Τμήματα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου και Χορήγησης Αδειών Οδήγησης Αγρινίου, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, παραμένουν κλειστά από σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, έπειτα από τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Ξεκίνησαν ήδη διαδικασίες για την απολύμανση των χώρων, ενώ την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, το σύνολο του προσωπικού θα υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα ραντεβού των πολιτών που είχαν προγραμματιστεί τις συγκεκριμένες ημέρες έχουν ήδη επανακαθοριστεί, ύστερα από επικοινωνία με τους ενδιαφερομένους. Για περαιτέρω επικοινωνία το κοινό μπορεί  να απευθυνθείτε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  • Για το Τμήμα Τεχνικό και Αδειών Κυκλοφορίας Αγρινίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το Τμήμα Αδειών Οδήγησης Αγρινίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για επείγουσες και μόνο περιπτώσεις, στις πλησιέστερες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας, ήτοι:
  1. Στη Διεύθυνση, στο Μεσολόγγι (26313-63104 και 26313-63118)
  2. Στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών, στη Ναύπακτο (26343-61123).
Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.