Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:02 πμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 16:52

Παναιτωλικός: Μία νίκη – μία ήττα, τα τμήματα υποδομών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα δύο τέρματα στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ η ομάδα μας δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Σοφιανόπουλος (46’ Βασίλας), Κουνάβας, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Δήμος (68’ Νικολάου), Ντάβανος (81’ Ζαβέρδας), Παπανικόπουλος, Κόκα (68’ Δασκαλής), Τρομπούκης (λ.τ. 26’ Παπαδόπουλος).

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη της ΑΕΛ στο Emileon, έχοντας καλή απόδοση και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Στο 18’ ο Κοντούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Μπρατσιώτης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-0. Στο 80’ ο Κυριαζής με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Είχαμε καλή απόδοση και ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Αγωνίστηκαν οι: Βλάμης, Τρομπούκης (60’ Τουφεκούλας), Κουτσουπιάς Μποκώρος Μόκκας (82’ Βλαχοδήμος), Ράδος, Κοντούρης (82’ Χισενάι) Κυριαζής, Μπρατσιώτης, Μωραΐτης (60’ Γαλιάτσος), Γιωτόπουλος.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.