Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:31

FHEDESH - single “Warning Signs” από το ομώνυμο άλμπουμ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Warning Signs”

(Δείτε το βίντεο εδώ)

Ο FHEDESH είναι ένας Δομινικανο-Αμερικανός DJ και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στην νυχτερινή και μεταμεσονύχτια σκηνή του Λος Άντζελες παίζοντας σε αποθήκες στη Νότια Καλιφόρνια. Αντλώντας έμπνευση από τις πρακτικές του βαμπιρισμού και της σκοτεινής θεατρικής έκφρασης, η μουσική του FHEDESH προκαλεί το αίσθημα του κακού, αλλά και της εξεζητημένης όσο και προκλητικής κομψότητας, ενώ διερευνά επίσης τις έννοιες της αθανασίας και του πολυτελούς βίου.

Η μυστηριώδης ζωή του FHEDESH είναι παράλληλη με αυτήν ορισμένων από τις πιο σκοτεινές φιγούρες του κόσμου, έτσι οι ακροατές θα βρουν τη σκοτεινή μουσική και θεατρική έκφρασή του να παραλληλίζεται με την Witch House Experimental, την Trap & την Electronic Music, ενώ ο ίδιος είναι ο δημιουργός και υπεύθυνος του DracHaus, του Νο.1 underground gothic club του Λος Άντζελες.

Το νέο άλμπουμ του FHEDESH "Warning Signs" κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου 2021 και το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το ομότιτλο τραγούδι "Warning Signs".


Official links

                         

Διαβάστηκε 484 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.