Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 11:53

AHEPA: Χρηματοδοτεί την ανοικοδόμηση της Παναγίας Ναυπακτιώτισσας στη Μονή Μεταμόρφωσης Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το έργο της ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού της Παναγίας της Ναυπακτιώτισσας της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στηρίζει μέσω του τοπικού τμήματος Ναυπάκτου η ομογενειακή οργάνωση της AHEPA.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως φυσική συνέχεια στα θερμά λόγια που διατύπωσε η ηγεσία της οργάνωσης για το μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Ναύπακτο.

«Εμείς πάντα υποστηρίζουμε το καλό», δηλώνει σε τοπικό κανάλι ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Jimmy Kokkotas, που θαυμάζει το μέχρι τώρα έργο των μοναχών. «Αυτό είναι πάρα πολύ καλό έργο για την κοινότητα, για τον κόσμο, για τους μοναχούς που δουλεύουν… Αν μου έλεγες ότι είναι 80-100 (οι μοναχοί που δουλεύουν για την ανοικοδόμηση του Ναού), θα σου έλεγα πως είναι λίγοι. Άμα είναι μόνο 12, τότε σίγουρα ο Θεός τους έχει ευλογήσει για να κάνουν τόσα καλά έργα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ανοικοδόμηση του ναού έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: exapsalmos.gr

 
Διαβάστηκε 382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.