Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:56 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:09

Για επικίνδυνο παίξιμο η κόκκινη στον Μπαξεβανίδη- Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν και στην… «αναμπουμπούλα» το γήπεδο νόμισε ότι ο Γκορτσίλας απέβαλε τον Μπαξεβανίδη καθότι ο Μόρσει έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ, τελικώς ήρθε το βίντεο του Κλάτενμπεργκ για να δείξει ότι η αποβολή δόθηκε για επικίνδυνο παίξιμο.

Ειδικότερα, ο VAR έστειλε τον διαιτητή της αναμέτρησης για on field review όχι γιατί ο Μόρσει βγαίνει σε προφανή για γκολ αλλά γιατί το μαρκάρισμα του αμυντικού του Απόλλωνα ήταν επικίνδυνο παίξιμο.

«Ο διαιτητής τιμώρησε τον Μπαξεβανίδη με κίτρινη για απρόσεκτο μαρκάρισμα. Το VAR έλεγξε και συνέστησε επιτόπια επανεξέταση κατά την οποία ο διαιτητής άλλαξε απόφαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί, ήταν κόκκινη κάρτα, ο παίκτης μπαίνει στη διεκδίκηση με τεντωμένο πόδι και ταχύτητα, θέτοντας σε κίνδυνο τον αντίπαλο», σχολίασε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.